Στα 11 ανέβηκαν πλέον τα ματς χωρίς νίκη μακριά από τη Λεωφόρο για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» μετρούν 6 ήττες και 5 ισοπαλίες εκτός έδρας, ενώ είναι μαζί με την Κέρκυρα και τον Απόλλωνα οι μοναδικές ομάδες που δεν μπορούν με τίποτα να κερδίσουν μακριά από το «σπίτι» τους.

Παράλληλα, ελλοχεύει μεγάλος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό να «βγάλει» σεζόν χωρίς διπλό στο πρωτάθλημα αφού έχει να δώσει παιχνίδια σε Λάρισα, «Γ. Καραϊσκάκης», στο ΟΑΚΑ και στη Νέα Σμύρνη…

Πέρα από αυτό, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από 32 χρόνια στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα σε ματς πρωταθλήματος, σπάζοντας μια ακόμα καλή παράδοση που είχε. Επίσης, το Tριφύλλι τη φετινή σεζόν έχει μια ακόμα – άτυπη – αρνητική… πρωτιά.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν κερδίσει τους δυο «νεοφώτιστους», Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ έχουν ηττηθεί από Κέρκυρα, Λεβαδειακό και Παναιτωλιό τη στιγμή που προέρχονταν από μεγάλα σερί χωρίς νίκη.

 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω