Μπορεί στη Θεσσαλονίκη να θεωρείται τελειωμένη η μεταγραφή του Κουρμπέλη στον ΠΑΟΚ, αλλά ο παίκτης ακόμα δεν φαίνεται να έχει πάρει οριστικά την απόφαση του για να ντυθεί στα ασπρόμαυρα. 

Ο Κουρμπέλης είναι δεδομένο ότι ήθελε να συνεχίσει σε ομάδα του εξωτερικού σε περίπτωση αποχώρησης του από τον Παναθηναϊκό, αλλά ακόμα και έτσι ο ΠΑΟΚ μοιάζει ένα σκαλί παραπάνω για το μέλλον του. 

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Νίκος Παγκάκης στον ΣΠΟΡ FM, ο Έλληνας μέσος θα αποφασίσει σήμερα για το που θα συνεχίσει και αν θα πει το τελικό «οκ» στον «δικέφαλο του Βορρά». 

Σήμερα θα συναντηθεί με ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, με το οικονομικό και τα χρήματα που του προσφέρει ο ΠΑΟΚ, που είναι πάνω από 400.000 ευρώ τον χρόνο, να παίζουν ρόλο στην τελική του απόφαση, μιας και είναι δελεαστική η προσφορά. 

Αν τελικά κλείσει η μεταγραφή, τότε οι «πράσινοι» μαζί με τα χρήματα θα πάρουν και τους Κάτσε, Μυστακίδη και Κωνσταντινίδη, πληρωμένους ως το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ. 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω