Ο ΠΑΟΚ έβαλε τέλος στο σίριαλ του Ροντρίγκο Μολέδο, μετά από εντολή του Ιβάν Σαββίδη στους ανθρώπους της ομάδας να αποσύρουν το ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο στόπερ.

Ο Παναθηναϊκός, εκτός από τα χρήματα που θα έβαζε στα ταμεία του για τη μετακίνηση του Μολέδο στον ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να ενισχυθεί και με τους Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Έργκους Κάτσε, ενώ συζητήσεις -ανεξάρτητα του deal για τον Μολέδο- έγιναν και για τον Γιάννη Μυστακίδη.

Σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τους τρεις άσους του ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός πως ο δανεισμός του Μολέδο ναυάγησε.

Ο Κωνσταντινίδης ίσως θα μπορούσε να βρεθεί ως ελεύθερος στο τριφύλλι, ενώ για την περίπτωση Μυστακίδη ο ΠΑΟΚ φέρεται να το συζητάει μόνο για δανεισμό. Όσο για τον Κάτσε, ο ποδοσφαιριστής έχει προτεραιότητά του το εξωτερικό χωρίς ωστόσο να αποκλείεται τίποτα.

    Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

    peko

    Διαφημιστείτε εδω