Νέο κύκλο συζητήσεων φέρνει η νέα προσφυγή του Γιώργου Κουτρουμπή… 

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος είχε κάνει προσφυγή, ζητώντας 310.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό, την απέσυρε, για να καταθέσει μια… καινούρια, αξιώνοντας, πλέον, 475.000 ευρώ σε βάρος του Τριφυλλιού, βάζοντας στο συνολικό ποσό και κάποια μπόνους, που δεν του είχαν καταβληθεί, αλλά και την επιβολή κυρώσεων στην ομάδα, αν δεν υπάρξει συνέπεια εκ μέρους της! 

Ποιες είναι αυτές οι κυρώσεις; Απαγόρευση μεταγραφών, για δύο περιόδους και η αφαίρεση βαθμών! Όπως σημειώνει η εφημερίδα «Πράσινη», ωστόσο, για να επιβληθούν οι ποινές θα πρέπει να γίνει εκδίκαση της προσφυγής, να οριστούν τα ποσά και οι χρόνοι καταβολής τους και να δείξει ο Παναθηναϊκός ασυνέπεια στην πληρωμή. 

Όπως και να έχει, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» αρχίζουν άμεσα νέο γύρο επαφών με την πλευρά του παίκτη, με στόχο, φυσικά, να υπάρξει συμβιβασμός, ώστε να κλείσει εξωδικαστικά η υπόθεση. Η εκδίκαση της νέας προσφυγής του Κουτρουμπή έχει οριστεί για τις 15 Ιανουαρίου και μέχρι τότε θα υπάρξουν αρκετές επαφές, για να βρεθεί λύση εκτός δικαστηρίων…

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω