Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, τα προβλήματα του Παναθηναϊκού είναι τεράστια και πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απόφαση, για να πέσει το μπάτζετ, να υπάρξουν πωλήσεις παικτών και να γίνει ταυτόχρονα μείωση του χρέους. Όλα αυτά ανεξάρτητα από το τι θα προκύψει από τις εξελίξεις με τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο. 

Έτσι οι "πράσινοι" είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν σε πωλήσεις και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο πρώτος από αυτούς θα είναι ο Ροντρίγκο Μολέδο. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου στόπερ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και έτσι η καλύτερη λύση είναι να πουληθεί τωρα και είναι από τα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας που θα φέρει καλά λεφτά.

Ενδιαφέρον υπάρχει από τις Κορίνθιανς, Ιντερνασιονάλ, αλλά και άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους και οι εξελίξεις αναμένονται αρχές Γενάρη.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω