Αισιόδοξος για την εξεύρεση λύσης στη δύσκολη αυτή χρονική συγκυρία και την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αποφύγει τα βράχια, εμφανίστηκε μετά το τέλος της συνάντησης με τον επιχειρηματία Σπύρο Θεοδωρόπουλο, ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο οποίος αποκάλυψε ότι υπάρχουν ακόμα τέσσερις επιχειρηματίες που έχουν δείξει διάθεση να συνεισφέρουν και κατονόμασε τον Ανδρέα Γαβριηλίδη. 

"Κατ' αρχάς υπάρχει ένας ακόμα μάνατζερ επιχειρήσεων στην Κύπρο, ονόματι Ανδρέας Γαβριηλίδης, που θα μπει στο παιχνίδι μαζί με άλλους τρεις επιχειρηματίες. Υπάρχει ένα πλάνο που θα συζητηθεί ξανά στις επόμενες δέκα μέρες που κύριο άξονά του έχει τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Θα γίνει άνοιγμα και σε νεότερους παλαίμαχους, ήδη εγώ ειδοποίησα τον Καραγκούνη και μου έκανε παράπονα ο Γιούρκας που δεν του το είπα και του απάντησα την επόμενη φορά θα είσαι κι εσύ μαζί μας.

Είναι ένα πλάνο για να μην πάει ο Παναθηναϊκός στα βράχια, αλλά δεν αποκλείεται στη συνέχεια να γίνει και μόνιμο...», τόνισε. 

Ο Μίμης Δομάζος επεσήμανε λακωνικά ότι «σήμερα έγινε το πρώτο ραντεβού, θα γίνει κι ένα δεύτερο πιο διευρυμένο...», ενώ ο Βασίλης Κωντσταντίνου είπε μόνο ότι από λάθος συνεννόηση δεν κλήθηκαν οι Σεϊταρίδης και Μπασινάς. 

    Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

    peko

    Διαφημιστείτε εδω