Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή στο πρωτάθλημα, καθώς στο επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη καλείται να πάρει το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Είναι δεδομένο ότι οι "πράσινοι" θα εμφανιστούν ενισχυμένοι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει στη διάθεση του, τόσο τον Λούκα Βιγιαφάνιες αλλά και τον Ροντρίγκο Μολέδο, οι οποίοι θα είναι φυσικά στην ενδεκάδα. 

Ωστόσο, ο μεγάλος πονοκέφαλος του Εβρίτη τεχνικού αφορά στη παρουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη, για τον οποίο ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρει. Η παρουσία του αρχηγού των πράσινων κρίνεται απαραίτητη, ειδικά από τη στιγμή που είναι νοκ άουτ ο Σιλά. 

Όσον αφορά το δεξί άκρο της άμυνας, ο Κουλιμπαλί είναι νοκ άουτ, αλλά το πιο πιθανό σενάριο είναι να αγωνιστεί εκεί ο Κολοβέτσιος και όχι ο Γιόχανσον, καθώς ο Θεσσαλός αμυντικός θεωρείται πιο αξιόπιστος από τον Σουηδό για μια δύσκολη έδρα όπως η Τούμπα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω