Την αυτοκριτική πρέπει να κάνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και να βελτιώσουν την εικόνα τους άμεσα, είναι αυτό που οφείλουν να γίνουν σύμφωνα με τον Μπράιαν Καμπέσας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 20χρονου μεσοεπιθετικού:

Για το τι έφταιξε: «Είμαι στεναχωρημένος για την ήττα μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να γυρίσουμε σελίδα, κάνουμε την αυτοκριτική μας και πώς να βελτιωθούμε εν όψει του επόμενου αγώνα».

Για το αν επηρεάζει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα το αγωνιστικό κομμάτι: «Δεν νομίζω το ερώτημά σας ότι σχετίζεται με το ματς. Εμείς όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουμε, πρέπει να τα ξεχνάμε όλα και να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Να κάνουμε, όπως είπα και πριν την αυτοκριτική μας, αλλά ο στόχος μας είναι να βελτιωθούμε για τον επόμενο αγώνα και να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Όπως όλοι γνωρίζουμε, περνάμε κάποιες δύσκολες στιγμές σε όλα τα επίπεδα, τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά. Ο στόχος μας όμως παραμένει να θέλουμε να δώσουμε το 100%. Όσον αφορά τον επόμενο αγώνα, εί δυνατόν, να δώσουμε και το 200% με σκοπό να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για το τι μπορεί να φταίει: «Έχουμε σημαντικούς παίχτες, οι οποίοι είναι τραυματίες. Όμως ο σύλλογός μας διαθέτει 25-30 ποδοσφαιριστές. Άρα πρέπει όλοι μαζί με ό,τι υπάρχει να δώσουμε το μάξιμουμ. Από εκεί και πέρα βρισκόμαστε σε μια κακή περίοδο, από την οποία πρέπει αδιαμφισβήτητα να ξεφύγουμε».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω