Ο Νίκλας Χουλτ δέχεται συνεχώς πιέσεις από τον μάνατζερ του για να καταθέσει προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού, ώστε να πάρει ολόκληρο το ποσό από το συμβόλαιο του και να αποχωρήσει από την ομάδα.

Η υπόθεση του Σουηδού μπακ για το Τριφύλλι είναι αυτή που βασανίζει τους "πράσινους", αφού ο ίδιος ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το αν θα κάνει δεκτή την πρόταση της ομάδας ώστε να λάβει μέρος των οφειλομένων του.

Όπως ενημέρωσε άλλωστε ο δικηγόρος του παίκτη την πλευρά του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της Παρασκευής, ο Χουλτ δέχεται έντονες πιέσεις από τον ατζέντη του Μάρτιν Νταλίν για να καταθέσει προσφυγή εφόσον δεν λάβει ολόκληρη τη δόση Οκτωβρίου (125.000 ευρώ), ωστόσο η τελική απόφαση θα ληφθεί από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που πάντως είναι λογικό να επηρεάζεται από τον εκπρόσωπό του.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω