Ανανέωσε ο Τριανταφυλλόπουλος

Πιστεύει στα δικά του παιδιά και το δείχνει ο Παναθηναϊκός και για αυτό το λόγο προέβη σήμερα στην ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου μέχρι το 2016. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ...

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα μας για τα τρία επόμενα χρόνια.

Με αφορμή τη συμφωνία αυτή, ο νεαρός διεθνής δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συμφωνία. Η ομάδα μου δείχνει με αυτόν τον τρόπο ότι με στηρίζει έμπρακτα και ίσως να με ανταμείβει για την προσπάθειά μου μέχρι τώρα και για τη σεζόν που πέρασε.

Θα τα δίνω όλα κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι για να επιστρέψω αυτήν την εμπιστοσύνη και να τη δικαιώσω. Στόχος μου στο εξής είναι να δουλεύω σκληρά και να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος ώστε να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα μου να πετυχαίνει τους στόχους της».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω