Η πάση θυσία εξεύρεση, μέχρι την προσεχή Πέμπτη, του ποσού των 1.3 εκατ. ευρώ που αντιστοιχεί στη δόση συμβολαίων των υπαρχόντων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού αποτέλεσε το βασικό αντικείμενο συζήτησης στο Δ.Σ. της Παναθηναϊκός που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τραπέζι έπεσαν όλα τα ενδεχόμενα «τρικ» μέσω των οποίων θα μπορούσαν να αντλήσουν «εδώ και τώρα» χρήματα, μιας και θεωρείται απίθανο να υπάρξει κάποια «off season» πώληση πριν τον Γενάρη, όπως δηλαδή συνέβη με τη μεταγραφή του Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα. 

Μία από τις παραμέτρους που τέθηκε επί τάπητος αφορούσε στον… παραιτημένο ιδιοκτήτη του συλλόγου, Γιάννη Αλαφούζο και το αν τελικά θα συμφωνήσει να… διευκολύνει την ομάδα βάζοντας κάποια χρήματα που αντιστοιχούν στη δόση συμβολαίων, τα οποία και θα εισπράξει μεταγενέστερα μέσω των επικείμενων πωλήσεων. 

Αυτό που ειπώθηκε στο Δ.Σ. ήταν ότι μέχρι την Τετάρτη θα γνωρίζουν άπαντες το εάν και το πόσα χρήματα ενδέχεται να συνεισφέρει ο Αλαφούζος, χωρίς να γνωρίζει ουδείς προς τα που γέρνουν οι πιθανότητες. 

Τί ειπώθηκε στο Δ.Σ. για τον Τσάβες 

Εκτός των οικονομικών θεμάτων και των λεπτομερειών τους που αποτέλεσαν το βασικότερο στοιχείο της ατζέντας, στο «τραπέζι» έπεσε και το θέμα του Αντρές Τσάβες, για τις προθέσεις του οποίου αναμένεται να υπάρξει επαρκής ενημέρωση τα ξημερώματα της Τρίτης. 

Ο Τσάβες έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον ιατρό της Μπόκα περί τις 9μ.μ. (ώρα Ελλάδας) και κατόπιν θα συνομιλήσει με τους ατζέντηδές του, οι οποίοι με τη σειρά τους θα επικοινωνήσουν και θα ενημερώσουν σχετικά τον Παναθηναϊκό. 

Εχει σημασία, πάντως, ότι -σύμφωνα πάντα με όσα ειπώθηκαν στο Δ.Σ.- για να δικαιολογηθεί διακοπή συμβολαίου από τον Παναθηναϊκό στον Αργεντινό επιθετικό, θα πρέπει αυτός να καθυστερήσει να επιστρέψει στην ομάδα σε χρονικό διάστημα μεταξύ 15-20 ημερών. 

Εάν ο Τσάβες επιστρέψει νωρίτερα θα τιμωρηθεί με βαρύ πρόστιμο, το ύψος του οποίου θα εισηγηθεί το προπονητικό τιμ και θα είναι σε άμεση συνάρτηση με τον εσωτερικό κανονισμό.

    Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

    peko

    Διαφημιστείτε εδω