Τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ο οποίος είναι από τα μεγάλα αστέρια των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, εμφανίζεται να εξετάζει η Αϊντχόφεν.

Ακόμα δεν έχει αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα των "πρασίνων", αλλά ο 17χρονος ακραίος επιθετικός του Τριφυλλιού φαίνεται πως κατάφερε ήδη να μπει σε "μπλοκάκι" ομάδας από το εξωτερικό. 

Πιο συγκεκριμένα είναι η Αϊντχόφενν η οποία σύμφωνα με την εφημερίδα "Live Sport" έχει βάλει στο... μάτι τον νεαρό διεθνή άσο, τον οποίο και ξεχώρισε από την παρουσία του στην Εθνική Νέων. 

Ο Εμμανουηλίδης εξάλλου ήταν κι αυτός που με ένα πολύ όμορφο γκολ στη νίκη επί των Ρώσων, έστειλε τη "γαλανόλευκη" στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με την PSV να τον παρακολουθεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου, έχοντας στείλει άνθρωπό της στα ματς με Σλοβακία, Τσεχία, Λετονία, Ρουμανία, Γιβραλτάρ και Ρωσία. 

    Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

    peko

    Διαφημιστείτε εδω