Για να τελειώνουμε με τα λογιστικά γιατί κουραστήκαμε τα πράγματα είναι ξεκάθαρα! Τα χρέη είναι 34,7 τα οποία δεν είναι άμεσα απαιτητά αλλά διευθετημένα σε βάθος χρόνων! Σε αυτά θέλετε να βάλουμε και τα 11,9 τα οποία αφορούν δέσμευση εσόδων και αυτά σε βάθος χρόνων; Μας κάνει λοιπόν 34,7+11,9=46,6! Τα 11,9 θα θεωρηθούν χρέος μόνο αν υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός!

Επισης να ξεκαθαρίσουμε κάτι για πολλοστή φορά ότι οι παρούσες και μελλοντικές υποχρεώσεις ΔΕΝ είναι χρέη! Οποιος το λέει αυτό είναι τουλάχιστον αστείο καθώς αυτές οι υποχρεώσεις είναι το κεφάλαιο της ομάδας!Υποχρεωσεις (δηλαδή άνοιγμα) έχουν όλες οι ομάδες στον κόσμο και δεν υπάρχει καμία ομάδα που να πωλείται ή παραχωρείται χωρίς κανένα περιουσιακό στοιχείο! Ακόμα και έτσι να γινόταν ο νέος ιδιοκτήτης θα έπρεπε να στελεχώσει την ομάδα άρα πάλι θα δημιουργούσε άνοιγμα.

Επιπλέον ο Αλαφούζος αναγκαστικά γιατί υπάρχει η υπογραφή του θα καλύψει 20-25 εκ από το όλο χρέος που σημαίνει ότι αν κάνουμε την αφαίρεση από τα 46,6 πέφτουμε στα 20-25 εκ. Συγνώμη αλλά όταν μιλάμε για τέτοια επιχειρηματικά μεγέθη αλλά και για ένα μαγαζί σαν τον Παναθηναϊκό αυτό το νουμερο είναι πραγματικά ΑΣΤΕΙΟ! Και να μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός χαρίζεται δεν πωλείται γιατί έχει χρέη! Αν δεν είχε οποίος ενδιαφεροταν θα έπρεπε να πληρώσει αδρά για να αγοράσει τις μετοχές. Όποτε στην ουσία είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα! Το τζάμπα πέθανε κύριοι!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

www.betcatalog.net