ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Νίκος Παγκάκης

Το ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και γαϊδαρος το έχετε ακούσει προφανώς. Είναι η παροιμία που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, για τον οποίο εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου το ματς στραβώνει διαρκώς… Στο πλαίσιο αυτό οφείλεται και το «κόλλημα» - για δεύτερη φορά – της μεταγραφής του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα.

Η μεταπήδηση του διεθνή πορτιέρο στην Ιβηρική και τους «αετούς» έμεινε στα χαρτιά σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες (μανατζερικές) πηγές από την Πορτογαλία. Παρά το γεγονός ότι η μεταγραφική περίοδος στη χώρα της Ιβηρικής διαρκεί έως τις 22 Σεπτεμβρίου αλλά και το ότι ο 1.91 μ γκολκίπερ των «πράσινων» τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Λισαββώνας (400 χιλιάδες Ευρώ το χρόνο) ώστε να μετακομίσει από το προσεχές καλοκαίρι , το ντιλ «βραχυκύκλωσε», για δεύτερη φορά σε διάστημα 24 ημερών.

Αιτία ήταν ο αριθμός των δόσεων που πρότειναν οι άνθρωποι της ομάδας της Λισσαβόνας και που δεν βρήκαν «ζεστούς» τους «πράσινους». Στον Παναθηναϊκό θέλουν εδώ και τώρα περισσότερα μετρητά, καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν και μια ενδεχόμενη απώλεια του βασικού τους γκολκίπερ, μέσω «δόσεων» ουσιαστικά, δεν κρίθηκε λειτουργική.

Στο τέλος Αυγούστου, ο νεαρός «κίπερ» δεν τα έβρισκε στο οικονομικό αλλά δεν πρόλαβε ΤΟΤΕ και το παιχνίδι με το χρόνο ώστε να υπογράψει… Ο Βλαχοδήμος αρχικά δεν ήθελε να πάει και σε μια ομάδα που δεν θα ήταν στις πρώτες επιλογές του προπονητή του. Τότε, όμως , ο ίδιος πήρε τις διαβεβαιώσεις ότι μετά το καλοκαίρι θα γινόταν ο νο2 της Μπενφίκα, καθώς θα αποχωρούσαν δυο τερματοφύλακες, από τη σημερινή τετράδα. Κάπως έτσι παρέμεινε φορώντας τη φανέλα με το «τριφύλλι»

Τι συνεπάγεται η παραπάνω εξέλιξη; Τίποτα θετικό για την παρούσα κρίσιμη φάση. Καθότι ενδεχόμενη μεταγραφή θα έδινε οικονομική …ανάσα στα πράσινα ταμεία. Παράλληλα θα κάλυπτε άμεσα απαιτητές υποχρεώσεις, που σε συνδυασμό με 1-2 εκ. Ευρώ που θα έμπαιναν στα ταμεία από την πλευρά Αλαφούζου, θα αποτελούσαν τονωτική ένεση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Τώρα όμως αυτό δεν θα συμβεί και άμεσα θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να καλυφτεί αυτό το κενό…

Αυτή την εποχή τίποτα μα τίποτα δεν πάει καλά στο «τριφύλλι». Θαρρείς πως μια αόρατη δύναμη βάζει συνεχώς εμπόδια στο διάβα των πράσινων. Και παρά την τεράστια αγάπη για το σύλλογο εκατοντάδων οπαδών του το φως στο των προβλημάτων του δεν αχνοφαίνεται καν, στην παρούσα φάση Αποχώρηση της διοίκησης, αγωνιστικές… σφαλιάρες, τύπου Παναιτωλικού, η αβεβαιότητα τη επόμενης ημέρας στα οικονομικά του συλλόγου, δημιουργούν συνθήκες πίεσης που μόνο καλό δεν κάνουν

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω