Από το καλοκαίρι του 2011 όταν και άρχισε η... κάτω βόλτα του Παναθηναϊκού και τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα που τον οδήγησαν στην Λάτσιο, έχουν περάσει έξι χρόνια. Τίποτα δεν είναι πιο ίδιο στο «τριφύλλι», τίποτε δεν είναι πια ίδιο στην ζωή του Τζιμπρίλ Σισέ. Στο πέρασμα των χρόνων, όμως, ένα πράγμα έμεινε αναλλοίωτο ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τον Γάλλο παλαίμαχο-πλέον- επιθετικό! Η αμφίδρομη αγάπη, το δέσιμο, αυτό το ανεπανάληπτο συναίσθημα που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να δημιουργήσει!

Ο αγαπημένος «Τζιμπρίλιαντ» των οπαδών του Παναθηναϊκού βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Λεωφόρο και παρακολούθησε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Όπως ήταν λογικό αποτέλεσε πόλο έλξης και δεν σταμάτησε λεπτό να χαμογελά και να μην χαλά χατίρι για αυτόγραφα και φωτογραφίες.

Το GWJ... εντόπισε τον Σισέ στα vip του «Απόστολος Νικολαϊδης» και εκείνος δεν αρνήθηκε να μιλήσει για την μεγάλη του αγάπη, την επιθυμία του να επιστρέψει στην οικογένειά του ενώ έστειλε μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης στον κόσμο των «πρασίνων». Παράλληλα ως άνθρωπος που έχει γευτεί το ιερό δισκόποτηρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με την φανέλα της Λίβερπουλ, έκανε το σχόλιό του για τον μεγάλο τελικό του Κάρντιφ ανάμεσα στην Ρεάλ και την Γιουβέντους!

Τζιμπρίλ ξανά εδώ, ξανά στην Αθήνα, δίπλα στον Παναθηναϊκό...

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να βρίσκομαι πάλι πίσω στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ ξεχωριστός σύλλογος για την καριέρα και την ζωή μου, η σχέση που έχω με τους οπαδούς είναι πραγματικά ξεχωριστή. Έτσι, λοιπόν, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ δίπλα στην ομάδα μου».

Είναι η πρώτη σου φορά στην ιστορική έδρα της ομάδας ως οπαδός της;

«Κατά το παρελθόν είχα αγωνιστεί εδώ, στην Λεωφόρο. Όχι ως παίκτης του Παναθηναϊκού αλλά ως αντίπαλος με την φανέλα της Οσέρ. Είναι η πρώτη φορά ως οπαδός, ως μέλος του Παναθηναϊκού σε αυτό το γήπεδο».

Έχεις σταματήσει το ποδόσφαιρο. Με τι ασχολείσαι αυτό τον καιρό;

«Λίγο μουσική, ασχολούμαι αρκετά με την οικογένειά μου και φυσικά τα ρούχα μου τα ''Mr Lenoir''. Σκέφτομαι να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο, μου έχει λείψει το ποδόσφαιρο και πιστεύω πως έχω ότι χρειάζεται για να μπορέσω να παίξω ξανά».

Θα ήθελες να επιστρέψεις στον Παναθηναϊκό στο μέλλον βοηθώντας από οποιοδήποτε πόστο σου προταθεί;

«Πάντα υπάρχει χώρος για αυτό τον σύλλογο στην ζωή μου και πάντα για την οικογένεια υπάρχει χώρος. Είμαι ανοιχτός σε αυτό το ενδεχόμενο και θα ήμουν πολύ χαρούμενος, θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν επέστρεφα στο μέλλον πίσω στην οικογένεια μου».

Ο σύλλογος περνάει δύσκολες κατάστασεις. Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο της ομάδας;

«Μείνετε δυνατοί. Είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα. Οι μεγάλες ομάδες έχουν καλές και κακές στιγμές, έχουν χαρές και λύπες αλλά παραμένουν μεγάλες. Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστια ιστορία, τρόπαια. Το ποδόσφαιρο είναι κύκλος. Ακόμη η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ έχουν πάνω και κάτω. Τώρα η ομάδα μας είναι σε δύσκολη κατάσταση αλλά είμαστε ο Παναθηναϊκός και πάντα θα είμαστε. Η ιστορία μας είναι δική μας, κανείς δεν μπορεί να μας την πάρει. Πρέπει να το πιστέψουμε!

Να το πιστέψουμε και ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει εκεί που ανήκει».

Αποτέλεσες κομμάτι του έπους της Λίβερπουλ το 2005 στην Πόλη. Έρχεται τελικός Τσάμπιονς Λιγκ. Πως το βλέπεις;

«Είναι πολύ δύσκολο να διαλέξεις. Είναι δύσκολο. Είναι δύο πολύ δυνατές ομάδες, δύο ομάδες που πολύ δύσκολα τις νικάς. Θα είναι καλό για τον Μπουφόν αν το πάρει η Γιουβέντους, είναι ένα θρύλος ο Μπουφόν αλλά έχω και φίλους στην Ρεάλ. Ας κερδίσει ο καλύτερος και σίγουρα θα είναι ένας πολύ όμορφος τελικός».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω