Με ... γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι διεργασίες για το νέο γήπεδο του Τριφυλλιού, το οποίο τόσο η Κυβέρνηση, όσο κι ο Δήμος Αθηναίων θέλουν να κατασκευαστεί στην περιοχή του Γουδή, κάτι βέβαια στο οποίο είναι σύμφωνη και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στη 13:30 μάλιστα πέρασε τις πύλες της Βουλής ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μπαλτάκος (συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του «τριφυλλιού», Ηλία Μιχαλαριά), όπου και θα έχει συνάντηση με στελέχη της Κυβέρνησης για το γήπεδο των “πρασίνων”, ώστε να θέσουν επί τάπητος όλα τα θέματα, πριν τις επίσημες ανακοινώσεις.

Το συγκεκριμένο εξάλλου αφορά σε εγκατάσταση που θα φιλοξενεί όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη και όχι μόνο γήπεδο ποδοσφαίρου. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να χτιστεί γήπεδο βόλεϋ (και για την ομάδα μπάσκετ γυναικών) αλλά και κολυμβητήριο, όπως αποκάλυψε νωρίτερα το SDNA.

Σε ό,τι αφορά το ποδοσφαιρικό γήπεδο θα είναι χωρητικότητας 35.000 θέσεων, ενώ το συνολικό κόστος θα αγγίξει τα 40 εκατ. ευρώ κι έχουν ήδη γίνει συναντήσεις για εξεύρεση επενδυτή, με τη συνδρομή και της Alpha Bank.

Εντός της ημέρας πάντως αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις, μετά τη συνάντηση που θα έχουν το απόγευμα οι Αλέξης Τσίπρας και Γιώργος Καμίνης.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω