Σημαντικές αλλαγές επίκεινται πριν τις γιορτές σε όλα τα επίπεδα στον Παναθηναϊκό και φαίνεται πως η πρόσληψη του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν μόνο η αρχή.

Όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, αποτελεί ειλημμένη απόφαση η πλαισίωση του Μαρίνου Ουζουνίδη με έναν άνθρωπο που πιθανώς να εκτελεί καθήκοντα και τεχνικού διευθυντή, αντί του Ζιλμπέρτο Σίλβα που πιθανώς να μετατεθεί σε νέο πόστο (όπως π.χ. του πρεσβευτή του συλλόγου στο εξωτερικό). Ακόμη δεν έχει διαρρεύσει ποιο πρόσωπο θα είναι αυτό και δεν αποκλείεται να πρόκειται για κάποιον ξένο.

Παράλληλα θα υπάρξουν αλλαγές σε τμήματα της ομάδας για τον τρόπο λειτουργίας και την αποτελεσματικότητα των οποίων δεν υπάρχει ικανοποίηση, όπως το ιατρικό, ενώ θα γίνουν αλλαγές και σε στελέχη της ΠΑΕ.

Σύντομα ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα κληθεί να δώσει τις εισηγήσεις του για το δυναμικό της ομάδας και θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω