Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέα Στραματσόνι μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού στην Ελευσίνα:

Για το ματς με τον Πανελευσινιακό: «Ήταν μια καλή ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα και είναι επίσης σημαντικό ότι κάποιοι παίκτες άρχισαν να αποκτούν ρυθμό. Παράλληλα μου άρεσαν πάρα πολύ ορισμένοι νεαροί ποδοσφαιριστές. Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα, γιατί δεν θέλω να τους προσθέσω πίεση. Πάντως τους θέλω κοντά στην πρώτη ομάδα. Θέλω να είναι κοντά μας, γιατί ίσως κάποιος να γίνει σημαντικός στο μέλλον».

Για τη σειρά αγώνων που ακολουθεί: «Έχουμε μπροστά μας επτά παιχνίδια. Η σειρά των αγώνων αρχίζει με την Ξάνθη και τελειώνει με τον Ολυμπιακό και ίσως να είναι η πρώτη φάση - "κλειδί". Μετά από αυτή τη σειρά αγώνων, ίσως να μπορέσουμε να κάνουμε το πρώτο "ταμείο". Τώρα είναι πολύ νωρίς, όμως σε αυτή την περίπτωση θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Ξάνθη και πάντα το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο. Περιμένουμε την επιστροφή των διεθνών από τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες και ελπίζω πως δεν θα υπάρξει και άλλη απεργία. Διαφορετικά δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Ίσως χρειαστεί να πάμε στην ...Αλβανία για να παραλάβουμε τους παίκτες. Θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την Ξάνθη».

Για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και τη συνέχεια: «Το σημαντικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός "μάχεται" για την πρώτη θέση. Δεν είναι εύκολο όταν προέρχεσαι από μια περίοδο 3-4 ετών, όπου αυτό δεν γινόταν και είναι παράλληλα και θέμα νοοτροπίας. Όμως τώρα είναι πολύ νωρίς. Θέλω η ομάδα μου να παραμείνει συγκεντρωμένη, γιατί το ματς με την Ξάνθη θα είναι πολύ σημαντικό, ενώ στη συνέχεια πηγαίνουμε στη Λιέγη, όπου θα δώσουμε ένα σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι. Πρώτα απ' όλα θέλω να βρίσκονται οι παίκτες στην καλύτερη κατάσταση».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω