Οπως έγινε γνωστό η Πειθαρχική Επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τιμώρησε το Τριφύλλι με πρόστιμο ύψους 61.000 ευρώ βάσει της έκθεσης του παρατηρητή Σκοτ Στράθερς, ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων και την είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ.

Εκτός αυτού όμως φέρεται να υπάρχουν ορισμένοι εντός UEFA που πιέζουν καταστάσεις ώστε να δώσει ο Παναθηναϊκός τα επόμενα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια του στο ΟΑΚΑ, όπως αναφέρει το «Goal»!

Το συγκεκριμένο σενάριο βέβαια φαντάζει εντελώς ακραίο, ωστόσο εμφανίζεται να έχει ήδη τεθεί επί τάπητος μετά την έκθεση του Σκωτσέζου παρατηρητή αγώνα, ο οποίος ανέφερε επίσης θέματα με τον χλοοτάπητα και τον φωτισμό της Λεωφόρου. Με δεδομένο πάντως πως οι «πράσινοι» έχουν ήδη δώσει ένα παιχνίδι στη φυσική τους έδρα, θα ήταν άκρως υπερβολικό να μετακομίσουν στο ΟΑΚΑ που έχει δηλωθεί ως δεύτερη έδρα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω