Τη νίκη με την οποία θα κάνει το «τρία στα τρία» στο φετινό πρωτάθλημα ψάχνει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δοκιμάζεται στην έδρα του Παναιτωλικού για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 2).

Λίγες ημέρες πριν από το σημαντικό αγώνα του «τριφυλλιού» στην Ισπανία με τη Θέλτα για το Europa League, ο Αντρέα Στραματσόνι έχει εξηγήσει τη σημασία που έχει για όλους η νίκη στο σημερινό ματς στο Αγρίνιο.

Άλλωστε, πρωταρχικός στόχος των «πράσινων» είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μετά μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Επίσης, μία επιτυχία σήμερα θα δώσει την απαραίτητη ψυχολογία στους παίκτες του Ιταλού τεχνικού πριν ταξιδέψουν για το Βίγκο, όπου θα έχουν άλλη μία δύσκολη αναμέτρηση.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο «Στράμα» αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά θα έχει τους Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κουτρουμπή και Μέστο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστούν ο Λεντέσμα με τον Ζέκα, με τους Εμποκού και Λουντ και Γουακάσο να αποτελούν την τριπλέτα πίσω από τον Μπεργκ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βλαχοδήμος Ο., Ξενόπουλος, Στάικος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Χουλτ, Ρέις και Ρινάλντι.

Εκτός έμειναν ο τραυματίας Σεμπάστιαν Λέτο και ο ασθενή, Κρίστοφερ Σάμπα. Στην 20αδα δεν βρίσκονται για λόγους τακτικής και οι Χουχούμης και Βλαχοδήμος, όπως και ο Κοτσόλης που συγκρούστηκε σε μια φάση στην προπόνηση με τον Λουντ και του πρήστηκε το γόνατο.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω