Να κάνει την «Tele 2 Arena» την γη της ευρωπαϊκής του επαγγελίας θέλει ο Παναθηναϊκός, που απέναντι στην ΑΪΚ Στοκχόλμης (8.00 μ.μ OTE Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 sport-fm.gr) θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την ευρωπαϊκή του επιστροφή.

Με όπλο το υπέρ τους 1-0 από το πρώτο ματς, οι «πράσινοι» πάνε στη Σουηδία για να ξορκίσουν τον περσινό κακό δαίμονα και να φέρουν εις πέρας την ιερή αποστολή της πρόκρισης, αφού για αυτό το σκοπό δομήθηκε το φετινό ρόστερ.

Επί της ουσίας, ο Αντρέα Στραματσόνι πονοκεφαλιάζει μόνο για έναν παίκτη, με τη συμμετοχή του Νίκλας Χουλτ, να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή.

Ο Σουηδός ακραίος μπακ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, αλλά ο Ιταλός τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν σκοπεύει να ρισκάρει, αφού θέλει οι παίκτες που θα χρησιμοποιήσει να είναι έτοιμοι να προσφέρουν το 100%.

Ωστόσο, δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του Νάνο στο αριστερό άκρο, αφού ο «Στράμα» σκέφτεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει τον Γουακάσο στην αριστερή πλευρά στο 3-5-2 με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του, δίνοντας στον Γκανέζο επί της ουσίας, όλη την αριστερή πλευρά.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, προβάδισμα έχει ο Ρόμπιν Λουντ που μάλλον θα είναι αυτός που θα πάρει θέση μπροστά από τους Ζέκα και Λεντέσμα. Όσον αφορά τις άλλες θέσεις δεν αλλάζει κάτι, με τον Στιλ να είναι κάτω από τα δοκάρια και τους Μολέδο, Ιβανόφ και Κουτρουμπή να βρίσκονται στην άμυνα και τους Ιμπάρμπο – Μπεργκ μαζί στην επίθεση.

Τώρα, η ΑΪΚ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με απουσίες, με τους Σουηδούς να έχουν καλή ψυχολογία, μετά την νίκη τους επί της Φάλκενμπεργκ. Ο Ρίκαρντ Λόρλινγκ ια παρατάξει το ίδιο σχήμα με το πρώτο ματς της Λεωφόρου και θέλει να χτυπήσει με αντεπιθέσεις και στημένες φάσεις, με τον πάντα επικίνδυνο Μαρκάνεν που είναι η μοναδική ουσιαστικά απειλή για το «τριφύλλι».

Πιθανές ενδεκάδες

ΑΪΚ: Κάρλγκρεν, Κάρλσον, Γιόχανσον, Χόιβελντ, Κποζό, Μπλόμπεργκ, Οφόρι, Σούντγκρεν, Ισιζάκι, Άβντιτς, Μαρκάνεν.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μολέδο, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Λεντέσμα, Ζέκα, Λουντ, Μέστο, Γουακάσο (ή Νάνο), Ιμπάρμπο, Μπεργκ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω