Μιλώντας στην κάμερα του OTE TV, ο Αργεντινός μέσος ανέφερε αρχικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε πως θα 'ναι έτσι. Το αποτέλεσμα πιστεύω πως δεν αντικατοπτρίζει την παρουσία μας και τις ευκαιρίες μας. Το σημαντικό είναι πως καταφέραμε να μην δεχτούμε κάποιο γκολ».

Αναφορικά με την προσέγγιση του δεύτερου αγώνα από τον Παναθηναϊκό, ο Λεντέσμα δήλωσε: «Η αλήθεια είναι πως πρέπει να πάμε στη Σουηδία για τη νίκη και να μην επαναπαυτούμε στο σημερινό παιχνίδι. Αυτό αντικατοπτρίζει τη νοοτροπία και το χαρακτήρα της ομάδας. Είδαμε τις δυσκολίες σήμερα και ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και στο επόμενο παιχνίδι».

Ο έμπειρος μέσος ρωτήθηκε και για την προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό και τον ηγετικό ρόλο που έχει: «Η προσαρμογή είναι πολύ καλή και ταχεία. Το γεγονός πως στην ομάδα υπάρχουν πολλοί ξένοι παίκτες, με βοηθάει αρκετά».

Κλείνοντας σχολίασε και την παρουσία των οπαδών του «τριφυλλιού»: «Είχα ήδη έρθει εδώ για ένα φιλικό με τη Λάτσιο. Είχα την ευκαιρία να αφουγκραστώ το κλίμα. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας και είμαι χαρούμενος που είχαμε την υποστήριξή του».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω