Το μυαλό τους στην προσθήκη ενός αμυντικού και ενός επιθετικού περιοχής, πέραν της υπόθεσης Λεντέσμα, φαίνεται πως έχουν στον Παναθηναϊκό. Το θέμα του Αργεντινού μέσου παραμένει ανοιχτό, καθώς υπάρχει διαφορά στο οικονομικό και άμεσα θα σημειωθεί οριστική κατάληξη στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σε ό,τι αφορά τον στόπερ, δεν αλλάζει κάτι με την απόκτηση του Νούνο Ρέις, που αποκτήθηκε για εναλλακτική λύση τόσο στη θέση του αμυντικού μέσου, του κεντρικού αμυντικού και του δεξιού μπακ. Ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει έναν παίκτη που θα ανεβάσει το επίπεδο στα μετόπισθεν και στο «τριφύλλι» δείχνουν να έχουν κάνει focus στην περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, που αρέσει στον Ιταλό τεχνικό και ενώ ο Κροάτης γνωρίζει αρκετά καλά την ομάδα.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», πρόσφατα έγινε συζήτηση ανάμεσα στον 40χρονο κόουτς και τον μάνατζερ του παίκτη (Μάριο Κνεζ) στην Ολλανδία, όπου βρίσκεται ο Παναθηναϊκός για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του. Μάλιστα, πριν λίγα 24ωρα υπήρξε επαφή και με τον 31χρονο σέντερ μπακ.

Το οικονομικό δείχνει να αποτελεί το μεγαλύτερο… αγκάθι τη δεδομένη στιγμή. Ο παίκτης πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του περίπου στο μισό, διότι από το συμβόλαιο του που τρέχει στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ αμείβεται με 600.000 ευρώ ετησίως. Το θέμα της πιθανής λύσης της συνεργασίας του με τους Κροάτες το χειρίζεται αποκλειστικά ο εκπρόσωπός του. Πάντως, δύσκολα θα σημειωθεί άμεσα οριστική κατάληξη. «Χρειάζεται υπομονή και χρόνος. Είναι δύσκολο να γίνει κάτι άμεσα», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Σίλντενφελντ.

Εξάλλου ο Παναθηναϊκός ύστερα και από την προσθήκη του Ιβανόφ έχει δύο καλές βασικές λύσεις μαζί με αυτή του Μολέδο, ενώ φυσικά υπάρχει και ο Κουτρυμπής. Από εκεί και πέρα είναι πιθανό να σημειωθεί μια αποχώρηση αν αποκτηθεί ο Σίλντενφελντ. Θα γίνει προσπάθεια να λυθεί το συμβόλαιο του Τελάντερ που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο μετατάρσιο και δύσκολα θα καταφέρει να ξεπεράσει απολύτως το συγκεκριμένο πρόβλημα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν. Επίσης, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πωληθεί ο Γιώργος Κουτρουμπής σε περίπτωση που έρθει κάποια καλή πρόταση. Οπότε, όλα είναι ανοιχτά στο θέμα του στόπερ στον Παναθηναϊκό.

Θέλει έτοιμο φορ

Ο Αντρέα Στραματσόνι επιμένει για απόκτηση ενός έτοιμου επιθετικού περιοχής. Δεν επιθυμεί την προσθήκη ενός νέου και εξελίξιμου φορ, αλλά είναι ξεκάθαρος στο συγκεκριμένο θέμα. Εκτιμά ότι πρέπει να γίνει προσθήκη ενός «ψημένου» παίκτη. Τον θέλει για να δίνει λύσεις όταν δεν... τραβάει ο Μπεργκ και όταν ο Παναθηναϊκός δεν κερδίζει και ψάχνει ένα γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τον Μανάι της Ίντερ (για τον οποίο γράφτηκε στην Ιταλία), δεν τον θεωρεί έτοιμο. Πιθανόν να εξετάζονται οι περιπτώσεις των Πινίγια και Τζούριτς, όπως και άλλοι παίκτες που δεν έχουν γραφτεί.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω