Στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού, σήμερα το απόγευμα, δεν θα υπάρχει κανένα νέο πρόσωπο. Όμως στην Ολλανδία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας από την Τετάρτη, θα ενσωματωθούν άμεσα τουλάχιστον δύο με τρεις παίκτες.

Ήδη στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο Ιβάν Ιβάνοφ. Ο Βούλγαρος αμυντικός θα υποβληθεί σε εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στο γόνατο που τον κράτησε εκτός γηπέδων για περίπου μια διετία. Εφόσον όλα πάνε καλά με τα ιατρικά, ο 28χρονος αριστεροπόδαρος άσος θα υπογράψει για δύο χρόνια.

Το ιστορικό του Ιβάνοφ και το πρόβλημα που έχει στο πέλμα ο Τελάντερ ωθούν τον Αντρέα Στραματσόνι στην απόφαση να αποκτηθεί ένας ακόμη στόπερ. Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αρέσει, ο ίδιος θέλει να επιστρέψει, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο υπό προϋποθέσεις. Ο Κροάτης στόπερ έχει συμβόλαιο με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και αυτό προβλέπει αποδοχές 575.000 ευρώ ετησίως. Για να γίνει εφικτή η απόκτησή του, θα πρέπει οι Κροάτες να μην προβάλουν απαιτήσεις και ο ίδιος ο «Σίφο» να ρίξει το κασέ του. Εφόσον δεν προχωρήσει του Σίλντενφελντ, ίσως εξεταστεί μια άλλη λύση στόπερ που έχει στα υπόψη ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Από εκεί και πέρα, μέχρι την Τρίτη αναμένεται στην Αθήνα ο Βίκτορ Ιμπάρμπο. Ήδη ο Κολομβιανός φορ βρίσκεται στη Ρώμη με τη σύζυγό του, η συμφωνία με την Κάλιαρι και τον ίδιο για το μονοετή δανεισμό του είναι δεδομένη και απλώς απομένουν οι υπογραφές. Τυπικό είναι το ζήτημα και με τον Μουμπάρακ Γουακάσο, καθώς είναι οριστική η συμφωνία με τον Γκανέζο μέσο για τριετές συμβόλαιο και απλώς περιμένει εγγράφως την αποδέσμευσή του από τη Ρούμπιν Καζάν χαρίζοντας ένα μικρό μέρος δεδουλευμένων.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω