Στην τελική ευθεία η απόκτηση του Ιβάν Ιβάνοφ από τον Παναθηναϊκό.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, ο Βούλγαρος αριστεροπόδαρος στόπερ βρίσκεται ΗΔΗ στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στο τριφύλλι.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και έτσι ξεπεράστηκε το τελευταίο εμπόδιο για να ντυθεί στα πράσινα, αφού εδώ και μέρες υπήρχε συμφωνία της ελληνικής ομάδας με την πλευρά του παίκτη.

Την Δευτέρα ο διεθνής άσος (40 συμμετοχές με την εθνική της χώρας του) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, όπου θα του γίνει εξονυχιστικός έλεγχος για να αποδειχθεί πως όντως έχει ξεπεράσει οριστικά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί πριν δυο χρόνια. Εφόσον όλα τα πάνε καλά, στη συνέχεια ο Ιβάνοφ θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και ο Παναθηναϊκός θα ανακοινώσει την μεταγραφή.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω