Ο Παναθηναϊκός, όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό, θα ρίξει το μεγαλύτερο βάρος της καλοκαιρινής του ενίσχυσης στην μεσαία του γραμμή, κάτι που ξεκαθάρισε και ο Αντρέα Στραματσόνι στην συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση της NOVA. Μία από τις περιπτώσεις που έχουν φέρει στο... φως της δημοσιότητας οι Ιταλοί και έχει βάση είναι αυτή του Λορέντσο Κρισέτιτζ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός διετίας στην Μπολόνια από την Ίντερ.

Ο Ιταλός τεχνικός του «τριφυλλιού» έχει συνεργαστεί και αναδείξει τον Κρισέτιτζ στην Ίντερ και ο διεθνής Ιταλός μέσος είναι στις πρώτες του επιλογές για την θέση του εσωτερικού μέσου. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, ο Στραματσόνι έχει μιλήσει απευθείας με τον ποδοσφαιριστή που είναι θετικός στην προοπτική του Παναθηναϊκού.

Οι συζητήσεις με την Μπολόνια είναι σε καλό δρόμο και οι όποιες εξελίξεις αναμένονται άμεσα. Αυτό που περιμένουν οι «ροσομπλού» για να ανάψουν το... πράσινο φως είναι οι εισηγήσεις του νέου τεχνικού διευθυντή, Ρικάρντο Μπιγκόν αλλά και οι αποφάσεις για το μέλλον του Αμαντού Ντιαβαρά του βασικού, αναντικατάστατου και μεγάλου ταλέντου του ιταλικού συλλόγου.

Κλείνει και ο Κιβρακίδης

Πολύ κοντά και στην απόκτηση του 23χρονου δεξιού μπακ του Ατρομήτου, Κυριάκου Κιβρακίδη, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι επαφές είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα όλα δείχνουν ότι το deal με τον Ατρόμητο είναι θέμα χρόνου.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω