Ο Παναθηναϊκός για ακόμα ένα ματς φέτος τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Πανιώνιο, με την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη να μην αποτελεί σε καμία περίπτωση το ιδανικό ξεκίνημα που ήθελαν οι «πράσινοι».

Αυτό τόνισε και ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος την ώρα του χθεσινού ματς, ανακοινώθηκε στην τελική 23άδα της εθνικής Σουηδίας για τα τελικά του Euro 2016.

Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού δεν κρύφτηκε και επεσήμανε την ανάγκη για άμεση αλλαγή της εικόνας της ομάδας στο αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε να μην χαθεί η πρωτιά στα play offs και η συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ήμασταν καλύτεροι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς στο ξεκίνημα του δεύτερου δεχτήκαμε ένα πολύ άσχημο γκολ και πολύ τυχερό για τον αντίπαλο. Αλλά και πάλι εγώ πίστευα ότι θα τα καταφέρουμε να γυρίσουμε το ματς. Το καταφέραμε με την ισοφάριση και πίστευα ότι θα βρούμε τον δρόμο για ακόμα ένα γκολ που δυστυχώς δεν ήρθε τελικά» δήλωσε ο Μπεργκ αναφερόμενος στο παιχνίδι, ενώ έστειλε μήνυμα ενόψει της συνέχειας:

«Πιστεύω ότι η ομάδα έχει ότι χρειάζεται για να πετύχει το στόχο της. Αλλά τα επόμενα παιχνίδια θα πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε και να καταφέρουμε να βγούμε πρώτοι».

Μάλιστα ο Σουηδός δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που συμπεριλήφθηκε στην επιλογή της εθνικής ομάδας της χώρας του για το Euro. «Είναι κάτι ευχάριστο που περίμενα» σχολίασε.

Τώρα όσον αφορά το «τριφύλλι» η προσοχή στρέφεται στο επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ, που είναι καθοριστικής σημασίας, μετά τη νίκη του «δικεφάλου του Βορρά» απέναντι στην ΑΕΚ που κάλυψε τη διαφορά στην ειδική βαθμολογία.

Οι «πράσινοι» θέλουν νίκη στη Λεωφόρο και θέλουν να είναι πάνοπλοι στο σημαντικό αυτό παιχνίδι. Πάντως δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για τους τραυματίες.

Η κατάσταση του Βιγιαφάνιες που αποχώρησε τραυματίας με ενοχλήσεις στον αστράγαλο θα επανεκτιμηθεί σήμερα, χωρίς να φαίνεται πάντως κάτι σοβαρό, ενώ ο Ζέκα που έκανε τρία ράμματα στο κεφάλι, αν χρειαστεί θα παίξει με προστατευτικό.

Όσον αφορά τον Μπεργκ που είχε δεμένο το πόδι του, δεν είναι κάτι που πρέπει να δημιουργεί ανησυχία, αφού ήταν δική του επιλογή να το μπατάρει.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω