Να σφραγίσει την πρόκριση στα προημιτελικά

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου σφραγίζει απόψε ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο. Μετά το 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» την περασμένη Πέμπτη, το «τριφύλλι» καλείται να κάνει αυτό που πρέπει στη ρεβάνς του «Απόστολος Νικολαΐδης», που θα είναι άδειο για ακόμα μια φορά λόγω της γνωστής σκανδαλώδους τιμωρίας που έχει επιβληθεί στους «πράσινους». Ο Αντρέα Στραματσόνι γνωρίζει πως η ομάδα του έχει το προβάδισμα, είναι πιθανό να προχωρήσει σε αλλαγές για να «φρεσκάρει» την ενδεκάδα του, ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το απολύτως νικηφόρο 4-3-3 που εφαρμόζει εδώ και αρκετά ματς.

Οι «πράσινοι» θέλουν να δείξουν πως έχουν βελτιωθεί αρκετά με το ξεκίνημα του 2016 και να συνεχίσουν με την τέταρτη σερί νίκη σε ισάριθμα ματς από την έλευση της νέας χρονιάς κι έπειτα. Προφανώς και στο «τριφύλλι» θα τα δώσουν όλα για να περάσουν στα προημιτελικά και να συνεχίσουν με στόχο την παρουσία τους στον τελικό και την κατάκτηση του τροπαίου. Το Κύπελλο, άλλωστε, πλέον είναι η βασική επιδίωξη της ομάδας για να «σωθεί» με κάποιο τρόπο η χρονιά και να μετριαστούν οι εντυπώσεις από το κακό ξεκίνημα στη Σούπερ Λίγκα και τη διαφορά που έχει η ομάδα από την κορυφή.

Αγωνιστικά ο «Στράμα» έχει να επιλύσει κάποια προβλήματα, με τον Σάντσεθ να είναι έτσι κι αλλιώς εκτός αλλά και τους Ντάνιελ Πράνιτς και Μάικλ Εσιέν να μην ξεπερνούν τα προβλήματα που «κληρονόμησαν» από το ματς στην Καλλονή και να μένουν εκτός. Στην αποστολή δεν είναι ούτε ο Λουκ Στιλ, αφού στα ματς Κυπέλλου παίζει βασικός ο Στέφανος Κοτσόλης, ενώ ο 39χρονος τεχνικός «έκοψε» από την αποστολή και τον Αμπντούλ Ατζαγκούν. Αντίθετα, έχει πάρει μαζί του τον Ρόμπιν Λουντ, δείχνοντας πως θέλει να του δώσει ευκαιρίες, αλλά και τους νεαρούς Στάικο (μέσος) και Κότσαρη (τερματοφύλακας).

Η αποστολή: Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Βέμερ, Μέστο, Νάνο, Λαγός, Αμπέντ, Ζέκα, Λουντ, Στάικος, Μπουμάλ, Καλτσάς, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Πέτριτς.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω