Η ώρα του Μπουμάλ!

Έφτασε η ώρα για το ντεμπούτο του Ολιβιέ Μπουμάλ με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Μπορεί για το χθεσινό ματς με τον Παναιτωλικό να 'ταν τιμωρημένος, ωστόσο την Πέμπτη στο Κύπελλο με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι διαθέσιμος και ο Αντρέα Στραματσόνι τον συμπεριέλαβε στους «εκλεκτούς» του για τον πρώτο αγώνα στους Ζωσιμάδες.

Από την άλλη, ο Τζιαντομέντικο Μέστο δεν είναι «μέσα», καθώς η μπλε κάρτα του δεν έχει φτάσει ακόμα στα χέρια των πρασίνων.

Επανέρχονται οι Ζέκα και Κουτρουμπής που εξέτισαν την τιμωρία τους, ενώ ο Ιταλός τεχνικός του τριφυλλιού δίνει ανάσες σε Στιλ, Ταυλαρίδη, Νάνο, Κλωναρίδη. Σταθερά... έξω οι Νίνης, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης και ο Λουντ για λόγους τακτικής, δεδομένου πως «μπήκαν» και οι μικροί Στάικος, Κότσαρης.

Η αποστολή:

Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Σάντσεθ, Τελάντερ, Βέμερ, Μαρινάκης, Εσιέν, Λαγός, Στάικος, Αμπέντ, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Μπουμάλ, Καλτσάς, Μπεργκ, Καρέλης και Πέτριτς.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω