Τον γλέντησε και τώρα τον καταγγέλει!

Σκούρα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό καθώς οι ιθύνοντες της Μπάγερν Μονάχου… βράζουν με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» πριν το ματς.

Έξαλλοι είναι οι Βαυαροί με όσα συνέβησαν πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Οι άνθρωποι της Μπάγερν, όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Γερμανία, θα προχωρήσουν σε επίσημη διαμαρτυρία στην UEFA για τα επεισόδια και κυρίως για τη στάση της αστυνομίας.

«Αυτά δεν ήταν όμορφες εικόνες, δεδομένου ότι κατά την διάρκεια της ημέρας δεν υπήρξαν επεισόδια. Λόγω των καυτών ντέρμπι στην Ελλάδα, ίσως οι Έλληνες αστυνομικοί έχουν συνηθίσει να παρεμβαίνουν έτσι. Λυπάμαι από αυτές τις εικόνες, στην πραγματικότητα πρέπει να ρωτήσετε την αστυνομία, μήπως αντέδρασε με υπερβολικό τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τόμας Σόοφ…

Tags: 
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω