Πάτησε Αθήνα ο Γιοβάνοβιτς (pics)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έφτασε πριν από λίγο στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό και να εγκατασταθεί μόνιμα.

Ο Σέρβος προπονητής αφίχθη στο Ελ. Βενιζέλος λίγο μετά τη μία και αναμένεται να μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το τριφύλλι. Παράλληλα, δεν θα αργήσουν να γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά της «πράσινης» ΠΑΕ.

Θυμίζουμε ότι ο Γιοβάνοβιτς έχει δει ήδη τόσο το προπονητικό κέντρο της ομάδας όσο και την Λεωφόρο ενώ από τα πρώτα του ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο είχε άποψη για πολλούς παίκτες του τριφυλλιού.

Ο Σέρβος αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα το σχεδιασμό της ομάδας, αρχής γενομένης από τις αποχωρήσεις, καθώς θέλει το ρόστερ που θα δουλέψει να έχει 26 παίκτες. Αυτές τις 10 μέρες περίπου που βρέθηκε στην Κύπρο «τσέκαρε» τους παίκτες της ομάδας λίγο παραπάνω, τους οποίους φυσικά θα δει καλύτερα και στην προετοιμασία.

Δεν πρέπει ξεχνάμε ότι με δική του εισήγηση ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω