«Ασόβαροι παίκτες δεν μπορούν να σηκώσουν την βαριά φανέλα του Παναθηναϊκού»

Διαβάστε παρακάτω αποσπάσματα από την αρθρογραφία των σημερινών αθλητικών εφημερίδων...

LIVESPORT

Κανένας δεν περίμενε το χθεσινό αποτέλεσμα στην Λεωφόρο για να καταλάβει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα αγωνίζεται του χρόνου στην Ευρώπη. Όλοι το γνωρίζουν εδώ και καιρό. Οι παίκτες του Μπόλονι είναι ασόβαροι ως ομάδα, κι αυτό το είδε όλη η Ελλάδα και χθες. Στην πρώτη φάση του Αστέρα, σε υποτίθεται ματς ζωής και θανάτου, δέχθηκε γκολ μία ανύπαρκτη άμυνα. Ευθύνη γι'αυτό και μάλιστα τεράστια έχει βέβαια ο Ρουμάνος τεχνικός, αλλά και οι ίδιοι οι παίκτες, που δεν μπορούν να σηκώσουν τη βαριά φανέλα που φορούν. Κανονικά ο Μπόλονι θα έπρεπε μετά και το χθεσινό 2-2 με τον Αστέρα να φύγει μόνος του, αλλά ποιος θα τον διώξει; Ο Αλαφούζος που βλέπει την ομάδα του όχι να μην παίρνει ούτε τα σπόρια αλλά να αδικείται σε κάθε παιχνίδι των πλέι οφ; Πάλι δόθηκε πέναλτι εις βάρος του αν και ο VAR διαφώνησε με τον διαιτητή. Ακόμα και το πέναλτι που κέρδισε το πήρε από το... βίντεο. Πάλι καναπές και πίκρα στον «πράσινο» λαό.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ – SPORTIME

Συγγνώμη, αλλά έτσι, δεν δικαιολογούνται φιλοδοξίες. Έστω ελάχιστες. Ο Παναθηναϊκός του Μπόλονι δεν άξιζε στα play off να πάρει μια θέση στην τετράδα και με την χθεσινή ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα το πιθανότερο είναι πως κλώτσησε και τις τελευταίες του ελπίδες να την κυνηγήσει ως το τέλος.

Για μια ομάδα που δεν χρειάζονται συσκέψεις για το ποιος θα εκτελέσει ένα πέναλτι, για μια ομάδα που σε παιχνίδι-τελικό έχει κλατάρει από δυνάμεις μισή ώρα πριν τη λήξη του, για μια ομάδα γεμάτη από βιλαέτια και προσωπικούς εγωισμούς, για μια ομάδα με συνεχόμενα ακατανόητες και αδιόρθωτες επιλογές  από τον πάγκο της, για μια ομάδα που δεν έδειξε καμία απολύτως βελτίωση στο κομμάτι που «φωνάζει» μήνες πως πονάει, στη δημιουργία της δηλαδή και στο τελευταίο τρίτο, είναι προφανές ότι αυτή η εξέλιξη συνιστά δικαιοσύνη.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω