Εξαιρετική μεταγραφή με Γιαννακόπουλο!

Η ειλημμένη απόφαση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για την απόκτηση ακόμη ενός τερματοφύλακα, προκειμένου να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή «κάλυψη» κάτω απ' τα γκολπόστ (ελέω του προβλήματος του Λουκ Στιλ στη μέση), φέρνει προ των πυλών του «Γ. Καλαφάτης» τον θηριώδη (1,92 μ.) Νίκο Γιαννακόπουλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος πριν από λίγα 24ωρα από τον Πανιώνιο.

Οπως αποκάλυψε χθες το Goal, οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος, σε άμεση συνεννόηση με τον Γιάννη Αναστασίου είχαν «τρέξει» τις τελευταίες μέρες το θέμα του τερματοφύλακα, φτάνοντας σε προχωρημένο σημείο τις συζητήσεις με τον παίκτη που είχαν ξεχωρίσει από τη λίστα τους. Ο παίκτης αυτός είναι ο 22χρονος (γεννηθείς στις 19 Φεβρουαρίου 1993, στην Τρίπολη) Γιαννακόπουλος, τον οποίο οι δύο διευθυντές του «τριφυλλιού» γνωρίζουν πολύ καλά από τις παρουσίες του σε όλα τα «μικρά» εθνικά κλιμάκια και θεωρούν πως μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή μεταγραφή για το παρόν και μια πολύ καλή επένδυση για το μέλλον. Αυτό άλλωστε ήταν εξαρχής το προφίλ του τερματοφύλακα που έψαχναν στο «τριφύλλι», σε πρώτη φάση για τον Γενάρη κι έπειτα, ούτως ώστε να (προ)ετοιμαστεί η διάδοχη κατάσταση πίσω από τον 36χρονο Στέφανο Κοτσόλη, αλλά αποφάσισαν να την επισπεύσουν χρονικά λόγω του Στιλ. Ο Γιαννακόπουλος λοιπόν συγκεντρώνει όλο αυτό το «πακέτο», καθώς έχει αρκετές παραστάσεις (τρεις σεζόν και 38 ματς στη Superleague) και εφόσον το πρόβλημα του Στιλ συνεχίσει να τον ταλαιπωρεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μπορεί να «σταθεί» ως βασικός, ενώ απ' την άλλη δεν θα έχει θέμα να καθίσει στον πάγκο, όποτε ο Αγγλος είναι ετοιμοπόλεμος.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως η μεταγραφή θα πρέπει πλέον να θεωρείται «κλεισμένη» και εάν δεν υπάρξει κάποια δραματική ανατροπή, ο Γιαννακόπουλος θα κληθεί για να υπογράψει 3ετές ή 4ετές συμβόλαιο μετά το πρώτο ματς με την Μπριζ, πιάνοντας δουλειά στο Κορωπί

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω