Απίστευτη αποκάλυψη: «Καθηγήτρια υποκριτικής δίδασκε στους παίκτες του Ολυμπιακού πως να κερδίζουν πέναλτι»!

Την ειδική βοήθεια από καθηγήτρια υποκριτικής που δίδασκε στους παίκτες του Ολυμπιακού τα μυστικά της τέχνης της, ώστε να ξεγελούν τους διαιτητές και να κερδίζουν πέναλτι φαίνεται πως είχαν στο παρελθόν οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως αποκάλυψε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη Κύπριος ηθοποιός.

Ο Κώστας Βήχας σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» έκανε μία εντυπωσιακή αποκάλυψη που θα συζητηθεί.

Κι αυτό γιατί πρόκειται για έναν καταξιωμένο ηθοποιό, ο οποίος προ ημερών βραβεύθηκε ως κορυφαίος ευρωπαίος πολίτης από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την προσφορά του μέσω της «Κίτρινης Γραμμής» αλληλοβοήθειας!

Ο Κώστας Βήχας που είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου αφού αποτελεί γνωστό οπαδό της ΑΕ Λεμεσού, έκανε την εντυπωσιακή αποκάλυψη πως η αμερικανίδα καθηγήτρια υποκριτικής που είχε στην δραματική σχολή όπου φοίτησε, δίδασκε στους παίκτες του Ολυμπιακού, ώστε να ξεγελούν διαιτητές και να κερδίζουν πέναλτι!

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Όταν ήμουν στην δραματική σχολή είχαμε μια Αμερικανίδα καθηγήτρια η οποία μας έκανε τεχνική της τέχνης του υποκρίνεσθαι. Η ίδια αυτή κοπέλα έκανε τότε μαθήματα και στον Ολυμπιακό Πειραιώς, για να μάθουν οι παίκτες πώς να κερδίζουν το πέναλτι και με ποια τεχνική να ξεγελάσουν τον διαιτητή. Ήξερε τεχνικές. Δηλαδή, πώς πέφτει ένας παίκτης κάτω. Με τη φωνή θα κερδίσεις το διαιτητή ή όχι; Έδειχνε τρόπους πώς να πέφτουν κάτω για να φανούν πιστευτοί».

Ο Βήχας αρνήθηκε να αποκαλύψει το όνομα της δασκάλας, όμως αποκάλυψε την εθνικότητα της, αλλά και μερικά από τα μυστικά της… δουλειάς: «Το όνομα της Δασκάλας; Δεν θέλω να το πω, είναι Αμερικανίδα (γέλια). Τους έκανε και γυμναστική, κινησιολογία και μαζί τους έδειχνε και πώς να πέφτουν. Αν θα κάνεις θέατρο να το κάνεις τέλειο».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω