Για το 4/4 με ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός

Με το ηθικό να χτυπάει... ταβάνι ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (19:30 / Novasports 2) τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο με στόχο τη νίκη και την ελπίδα να καταφέρει να ανέβει και άλλο στη βαθμολογία.

Το τριφύλλι προέρχεται από την μεγάλη νίκη του στη Θεσσαλονίκη στην προηγούμενη αγωνιστική η οποία ήταν η τρίτη στη σειρά. Και με αυτή κατάφερε να ανέβει και άλλο στην βαθμολογία στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο στην Ευρώπη καθώς «ψαλίδισε» τη διαφορά που είχε από τον Άρη.

Σήμερα αναζητά την τέταρτη νίκη στη σειρά για να δώσει συνέχεια σε αυτό που πέτυχε στο «Βικελίδης» στην περασμένη αγωνιστική.

Στην προσπάθεια αυτή που θα καταβάλουν σήμερα οι πράσινοι έχουν απουσίες, αλλά και μια σημαντική επιστροφή. Αυτή του Λούκα Βιγιαφάνες ο οποίος είναι και πάλι στην αποστολή, αλλά πιθανότατα δεν θα είναι και στην 11άδα.

Ο Μπόλονι, είναι μεγάλο το ενδεχόμενο να διατηρήσει ως ένα μεγάλο βαθμό την 11άδα του προηγούμενου ματς δίνοντας τα εύσημα στους παίκτες που έχουν προσφέρει πολλά στο διάστημα των αγωνιστικών προβλημάτων στις προηγούμενες αγωνιστικές.

Έτσι ο Ρουμάνος θα διατηρήσει το 4-3-3 με τους Ιωαννίδη, Καμπετσή και Αϊτόρ στην τριάδα στην επίθεση και τους Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλο και Βέλεθ στην μεσαία γραμμή.

Στο κέντρο της άμυνας θα παραμείνουν οι Πούγγουρας και Σένκεφελντ με τους Μολο και Χουανκάρ να είναι στα άκρα. Στην εστία ο Διούδης.

Το παιχνίδι ξεκινά στις 19:30 με μετάδοση από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και ζωντανή περιγραφή από το sportfm.gr.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω