Απάντησε θετικά και ανανεώνει ο Ξενόπουλος!

Ξενόπουλος και Παναθηναϊκός τα έχουν βρει σε όλα προκειμένου να συνεχίσουν τη συνεργασία τους μέχρι το 2023. Το συμβόλαιο του νεαρού θα ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι, αλλά πλέον οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Οι πράσινοι πριν από λίγο καιρό κατέθεσαν πρόταση στον 21χρονο τερματοφύλακα με κλιμακωτή αύξηση απολαβών. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Ξενόπουλος θα αμείβεται με 40 χιλιάδες ευρώ τον πρώτο χρόνο και 50 χιλιάδες τον δεύτερο.

Το μόνο που έχει μείνει είναι να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών και στη συνέχεια φυσικά θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις.

Αναφορικά με τις ανανεώσεις δύο θέματα μένουν ανοιχτά. Αυτό του Νίκου Χριστογεώργου και του Βασίλη Ζαγαρίτη. Και στα δύο θέματα υπάρχει στασιμότητα και όλα δείχνουν ότι οι εξελίξεις δεν θα είναι άμεσες.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω