Εξωπραγματική αύξηση 20 φορές πάνω των τωρινών του αποδοχών ζητάει ο μάνατζερ του Ζαγαρίτη!

Ο εκπρόσωπος του Ζαγαρίτη το πάει στα άκρα με τον Παναθηναϊκό και μην αποκλείσετε σοβαρές εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Ο Πολ Κουτσολιάκος έχει τη φήμη του “killer" στις διαπραγματεύσεις, αλλά εδώ υπάρχει κίνδυνος να εξελιχθεί σε μία νέα περίπτωση Βαγιαννίδη ο 19χρονος αριστερός μπακ του Τριφυλλιού. Θυμίζουμε ότι ο Βαγιαννίδης τότε κινδύνευε να χάσει τη θέση του πρώτου αναπληρωματικού, πίσω από τον ξένο δεξιό μπακ που θα έφερνε ο Παναθηναϊκός, ο Ζαγαρίτης όμως έχει ένα παραπάνω πλεονέκτημα, καθώς είναι ήδη βασικός.

Στα 19 του χρόνια, με εννιά συμμετοχές φέτος στον Παναθηναϊκό, έχει φέρει στα όρια τους όλους στο “πράσινο” στρατόπεδο”, με την απαίτηση να αυξηθεί ο μισθός του κατά 20 φορές! Όπως ακριβώς το γράφουμε: 20 φορές αύξηση μόνο για τη φετινή σεζόν, καθώς για τις επόμενες αξιώνει ακόμα μεγαλύτερη!

Αυτά βέβαια συμβαίνουν όταν μικρά παιδάκια, που δεν έχουν και καμία εμπειρία σε τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις, αφήνουν τις συζητήσεις για το μέλλον τους σε ατζέντηδες, δικηγόρους και παρατρεχάμενους. Για την ιστορία, ο Βαγιαννίδης έχει δοθεί δανεικός από την Ίντερ στη βελγική Σιντ Τρουίντεν, με την οποία από την 1η Οκτωβρίου που βρίσκεται εκεί, έχει μετρήσει 0 συμμετοχές...

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω