Οι πρώτες σημαντικές διαφορές Μπόλονι και Πογιάτος

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει πέσει με τα.... μούτρα στην δουλειά, με σκοπό φυσικά το τριφύλλι να πάρει σύντομα αποτελέσματα, ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές διαφορές στην προπόνησή του σε σχέση με αυτή του Ντάνι Πογιάτος. Ο Ρουμάνος έχει βάλει ένταση, αλλά και πολύ τρέξιμο, με σκοπό να βελτιωθεί και η φυσική κατάσταση της ομάδας.

Από την άλλη ο Μπόλονι είναι πολύ επικοινωνιακός και μιλάει συνεχώς κατά τη διάρκεια της προπόνησης στους παίκτες του. Η μεγάλη του διαφορά αφορά κατά κύριο λόγο τον τρόπο, με τον οποίο θέλει να αναπτύσσεται το τριφύλλι.

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει συνεχώς να υπάρχει “κίνηση στον χώρο”. Μάλιστα στις δοκιμές που έγιναν εχθές ζήτησε από τους ακραίους να κάνουν συγκεκριμένες κινήσεις. Ταυτόχρονα, θεωρεί απαγορευτικό οι στόπερ να προσπαθούν να βρουν τους επιθετικούς με... γιόμες, όπως πολλές φορές είδαμε με τον Ντάνι Πογιάτος στον πάγκο της ομάδας.

Για να μην πολυλογούμε, ο Λάζλο Μπόλονι είναι λάτρης του άμεσου ποδοσφαίρου. Δεν του αρέσει το passing game που προσπαθούσε να... περάσει στους πράσινους ο Ντάνι Πογιάτος. Θέλει η ανάπτυξη να περνάει από όλες τις γραμμές αλλά θέλει οι πάσες να είναι κάθετες και όχι παράλληλες.

Ο Μπόλονι θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα κάνει ευκαιρίες και δεν θα... βγαίνει απλά νικήτρια στην μάχη της κατοχής. Αυτό φυσικά φαίνεται ότι θα το δούμε από το πρώτο κιόλας ματς του Παναθηναϊκού το Σάββατο με αντίπαλο τον Βόλο στο ΟΑΚΑ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω