Μαουρίσιο: «Πολύ μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, με έπεισε το πρότζεκτ»

Ο Μαουρίσιο έδωσε την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, μίλησε για τους λόγους της απόφασής του, τον ΠΑΟΚ και τους στόχους του με την φανέλα του «τριφυλλιού».

Μεταξύ άλλων, είπε στην κάμερα του PAOTV:

«Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Δεν ήθελα να φύγω από την Ελλάδα, πείστηκα για το πρότζεκτ, μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Νιώθω πολύ ικανοποιημένος που ήρθα στο Τριφύλλι. Ήμουν τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ, ήμουν πολύ χαρούμενος. Η Θεσσαλονίκη σημαίνει πολλά για εμένα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι μου έδωσαν οι άνθρωποι. Εκτιμώ όσο έκαναν για εμένα. Τώρα αρχίζει νέο κεφάλαιο για εμένα.

Πέρασα τρεις μήνες μακριά από ομαδικές προπονήσεις αλλά έκανα προπονήσεις και είμαι σε καλή κατάσταση. Ο τραυματισμός μου ανήκει στο παρελθόν. Νιώθω λαλά τώρα, αισθάνομαι πιο δυνατός σωματικά και πνευματικά».

Όλη η συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί...

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω