Την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ κατέκτησε με χαρακτηριστική άνεση απόψε ο Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Αρη (2-0) και αύξησε τη διαφορά του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται στην πέμπτη θέση, στους δώδεκα βαθμούς.

Το ματς στο πρώτο ημίχρονο ήταν κουραστικό στο μάτι, με ελάχιστες υποσχόμενες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες και χαμηλή ένταση, με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται σαφώς επηρεασμένες από τις απουσίες (ο Αρης ειδικά κατέβηκε με μόλις 14 παίκτες στην αποστολή του) αλλά και την αφόρητη ζέστη. 



Ο Παναθηναϊκός είχε μεν περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή του (58%-42%) αλλά οι τελικές ήταν μοιρασμένες (από τέσσερις για κάθε ομάδα) με τον Αρη να είναι ανταγωνιστικός στο συγκεκριμένο διάστημα με την τριπλέτα Μπρούνο Γκάμα, Σάσα και Ματίγια. 



Οι πράσινοι ωστόσο κατάφεραν να κλείσουν το πρώτο μισό του ματς έχοντας το προβάδισμα χάρη σε ένα προσωπικό γκολ του αρχηγού τους Δημήτρη Κουρμπέλη στο 41’ (1-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός με μπροστάρη τον Μακέντα, ανέβασε αισθητά στροφές και είχε πολύ καλύτερη εικόνα στο παιχνίδι.

Ο Καμπετσής έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι στο 50’ από το ύψος της μικρής περιοχής και στο 58’ ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ του ακυρώθηκε (όπως και στην Κρήτη με τον ΟΦΗ) για επιθετικό φάουλ του Μακέντα στο ξεκίνημα της φάσης σε μία υπερβολική απόφαση του διαιτητή Ευαγγέλου.

Το δεύτερο γκολ του τριφυλλιού ήρθε τελικά από μία στατική φάση, μετά από ωραία κεφαλιά του Κολλοβέτσιου από τη μικρή περιοχή στο 88’ μετά από κόρνερ του Μπουζούκη (2-0).

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να απειληθεί επέστρεψε στις νίκες στο ΟΑΚΑ μετά τη λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και έκανε σεφτέ στα πλέι οφ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω