Οι δικηγόροι της Μαζατλάν ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες της προηγούμενης εβδομάδας και το νέο ραντεβού είναι για σήμερα με στόχο να τελειώσει το θέμα. Η ομάδα του έχει ενημερώσει τον Βιγιαφάνιες ότι «την Δευτέρα τελειώνει το θέμα θετικά και πας δανεικός στον Παναθηναϊκό». Η συμφωνία περιλαμβάνει δανεισμό για ένα χρόνο με την ομάδα από το Μεξικό να καλύπτει ένα μικρό μέρος του συμβολαίου του Αργεντίνου μέσου και το υπόλοιπο να καλύπτεται από τον Παναθηναϊκό.

Στην τελική συμφωνία έχει παίξει ρόλο η μεγάλη επιθυμία του «Βίγια» να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, αλλά και η επιθυμία του Αλαφούζου να φέρει πίσω έναν παίκτη, που είχε αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό , όταν είχε σταματήσει η χρηματοδότηση της ομάδας. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί η συμφωνία για δανεισμό του παίκτη στον Παναθηναϊκό και η μεγάλη επιστροφή να είναι γεγονός.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω