Το SDNA συνεχίζει να σας ενημερώνει πρώτο για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στο πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης και του γηπέδου στον Βοτανικό. Σήμερα, αποκαλύπτει όλα όσα ειπώθηκαν στο κρίσιμο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων την Δευτέρα, στο οποίο τέθηκε επί τάπητος το θέμα της κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Αρχικά, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση εκπροσώπου της παράταξης που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε πως μέσα στο καλοκαίρι θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για το πρότζεκτ με ακριβή κόστη. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «Η τελική πρόταση θα παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι. Θα περιλαμβάνονται στις ανακοινώσεις τόσο τα κόστη όσο και το πώς θα γίνει η χρηματοδότηση του έργου. Προφανώς ένα τόσο μεγάλο έργο δε μπορεί να το τρέξει μόνος του ο Δήμος».

Στο σημείο εκείνο παρενέβη η υπεύθυνη της Διπλής Ανάπλασης και κόρη του παλαίμαχου άσου των πράσινων Μίμη Δομάζου, Πόπη, που αποτελεί μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και θέλησε να στείλει μήνυμα αισιοδοξίας στους οπαδούς του τριφυλλιού. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «Να μην ανησυχεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού, όλα θα πάνε καλά».

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Αθηναίων, πήρε και πάλι τον λόγο και όντας ιδιαίτερα προσεκτικός σε κάθε φράση του, θέλησε να δώσει έμφαση στο μέγεθος του πρότζεκτ αλλά και στη σημασία που έχει οι όποιες ανακοινώσεις να έρθουν όταν το τρένο θα έχει μπει στις ράγες. Συγκεκριμένα, είπε ότι «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και σύνθετο έργο, από τα μεγαλύτερα της τελευταίας δεκαετίας. Δεν είναι παιδική χαρά. Εδώ και 17 χρόνια συζητάμε, εμείς θέλουμε να μιλήσουμε όταν θα είναι ολοκληρωμένα τα πάντα, με νούμερα και όλα».

Στη συνέχεια, η Πόπη Δομάζου σε νέα της τοποθέτηση δεν έκρυψε την αγάπη της για τον σύλλογο, τονίζοντας ότι προέχει να παρουσιαστεί ένα ολοκληρωμένο πρότζεκτ ακόμα και αν χρειαστεί να υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση στις εξαγγελίες. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη με όσα έχουν συμβεί τελευταία. Είμαστε από την ίδια πλευρά, όλοι με το τριφύλλι είμαστε. Ας καθυστερήσουμε και λίγο προκειμένου να έχουμε ένα ολοκληρωμένο πρότζεκτ».

Η σκυτάλη πέρασε μετά στον Γενικό Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, Αλέξανδρο Τσιατσιάμη, που αποκάλυψε πως πλέον οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο της επιλογής για το πλάνο που θα υλοποιήσουν. «Είμαστε στο τελικό στάδιο για να επιλέξουμε ένα από τα δύο πλάνα. Θα προχωρήσουμε», ήταν τα λόγια του.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω