Κατά τη διάρκεια της χθεσινής (11/5) ημέρας υπήρξε επικοινωνία υψηλόβαθμων στελεχών της "πράσινης" ΠΑΕ με τον διεθνή μέσο για το θέμα των μειώσεων στα συμβόλαια. Ο Κουρμπέλης ενημερώθηκε πως θα γίνει μία συνολική κουβέντα της διοίκησης με το γκρουπ των αρχηγών όπως αναφέρει η "Sportday", χωρίς πάντως να έχει διαρρεύσει ακόμα κάτι ως προς τα ποσοστά κι αν η πρόταση ή η διάθεση του κλαμπ είναι να πλησιάσει τα νούμερα που είχε ρίξει στο τραπέζι πριν λίγες μέρες η Λίγκα.

Αυτό πάντως που θεωρείται σίγουρο είναι ότι η κουβέντα δεν θα είναι... εύκολη, ιδίως από τη στιγμή που η γραμμή σχεδόν όλων των ξένων της ομάδας είναι ξεκάθαρα σκληρή και δεν συζητούν καμία μείωση στις απολαβές τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Αν πάντως δεν βρεθεί εσωτερικά μία κοινή λύση, το τελευταίο πλάνο θα είναι η κλήση κάθε παίκτη ξεχωριστά για να διαπραγματευτεί.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω