Αϊτόρ: «Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, είμαι ανοιχτός σε κάθε καλή πρόταση»!

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Αϊτόρ για την ενίσχυση στους εξτρέμ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έκανε μία εξαιρετική διετία στην Ολλανδία, έχει απόλυτα προσιτό κασέ για τα δεδομένα του Τριφυλλιού και είναι ένας ποδοσφαιριστής που ταιριάζει σε αυτά που έχει ανάγκη το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Πατάει περιοχή, σκοράρει, δημιουργεί. Με την φανέλα της Τβέντε ήταν καταπληκτικός και μόνο τυχαίες δεν είναι οι δηλώσεις... αποθέωσης του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, παρά το γεγονός πως ο 24χρονος άσος θα αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν.

Το gazzetta.gr εντόπισε τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Τριφύλλι, δήλωσε ανοιχτός σε κάθε καλή πρόταση και άφησε ανοιχτά τα πάντα για το μέλλον! Φυσικά ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην φάση όπου ψάχνει την αγορά και δημιουργεί την λίστα του σε κάθε θέση. Αν δεν ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το πρωτάθλημα, το τηλεοπτικό συμβόλαιο και φυσικά το θέμα του προπονητή, δύσκολα θα προχωρήσει κάποια υπόθεση.

Πάμε, όμως, να δούμε τι μας είπε ο Αϊτόρ:

᾽Ἀυτό που ξέρω είναι πως υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για την απόκτησή μου αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο αυτή την στιγμή. Αυτό μπορώ να στο πω. Το θέμα το χειρίζεται ο μάνατζερ μου και εγώ περιμένω τις προτάσεις για να τις συζητήσουμε. Φυσικά γνωρίζω πως ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα και είμαι ανοιχτός σε κάθε καλή πρόταση για το μέλλον μου᾽᾽.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω