Ο Παναθηναϊκός στο πρόσωπο του Μπαρτ Σένκεφελντ βρήκε έναν ποιοτικό και αξιόπιστο αμυντικό που μετά από χρόνια έκανε τη διαφορά. Οι απολαβές του αγγίζουν, μαζί με τα μπόνους, τις 250.000 ευρώ και αποτελούσαν μέχρι την έλευση του Βέλεθ το ψηλότερο συμβόλαιο στην άμυνα.

Όμως εκείνες του Ισπανού θα φτάνουν τις 300.000 ευρώ και έτσι ο Σένκεφελντ είναι λογικό να ζητήσει περισσότερα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Livesport ο Ολλανδός έχει δύο σημαντικούς λόγους να ανανεώσει με το τριφύλλι.

Ο πρώτος είναι ότι το περασμένο καλοκαίρι δεν κατάφερε να βρει ένα αρκετά ψηλότερο συμβόλαιο, παρά την αναζήτηση που έκανε. Και ο δεύτερος ότι ακόμα δεν έχει καταγράψει ούτε μία συμμετοχή στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ και με τον Παναθηναϊκό την μεθεπόμενη σεζόν θα έχει την ευκαιρία να το πράξει.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω