Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει κάποιες μεταγραφικές κινήσεις τη νέα σεζόν, αλλά το δεδομένο είναι ότι ο Τσάβι Ρόκα ψάχνει ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά στα εξτρέμ και θα είναι... ενδεκαδάτος, όπως αναφέρει σήμερα η «Sportime».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπουζούκης αναμένεται να υπολογίζεται ως επιτελικός χαφ και όχι ως ακραίος, όπως υπολογίζοταν φέτος. Μάλιστα αυτή τη στιγμή, με τα δεδομένα που υπάρχουν, μοναδικός ακραίος είναι ο Χατζηγιοβάνης. Αυτό ισχύει μιας και όπως όλα δείχνουν οι Νάγκι, Μπεκ και Κολοβός δεν θα συνεχίσουν στο τριφύλλι του χρόνου.

Μοναδική εναλλακτική είναι ο Εμμανουηλίδης , ο οποίος θα επιστρέψει, αλλά αρχικά θα αποτελεί 3ή ή 4η επιλογή. Για τον λόγο αυτό ο Ρόκα ψάχνει παίκτη που να κάνει τη διαφορά στη θέση αυτή.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω