Το προηγούμενο διάστημα είχε "παίξει" στα ρεπορτάζ η επιθυμία των “πρασίνων” για επιστροφές κάποιων παλιών γνώριμων, όπως οι Μάρκους Μπεργκ, Κάρλος Ζέκα και Λούκα Βιγιαφάνιες.

Πιο εφικτή περίπτωση δείχνει αυτή τη στιγμή ο Αργεντινός εξτρέμ, που αγωνίζεται και σε μία θέση όπου δεδομένα θα γίνει κίνηση από το Τριφύλλι το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τη “Live Sport” ο “Βίγια” είναι ο μεγάλος πόθος του Παναθηναϊκού και το συμβόλαιό του με τη μεξικανική Μονάρκας λήγει στο τέλος της σεζόν.

Ο 28χρονος άσος θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα, έχει επαφή μέσω τρίτων με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και υπάρχει διάθεση για μία υπέρβαση στο οικονομικό. Βεβαίως μόνο για απλή υπόθεση δεν πρόκειται, μιας κι ο Βιγιαφάνιες είναι βασικός στη Μονάρκας και περιμένει πρόταση ανανέωσης.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω