Σε προχωρημένες επαφές με τον Φραν Βέλεθ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Άρη, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, όπως μετέδωσε στον Sport24 Radio 103,3 ο Κώστας Γουλής. Ο 28χρονος στόπερ έχει απορρίψει ήδη δύο προτάσεις ανανέωσης από την πλευρά του Άρη και φαίνεται πως βρίσκεται ένα βήμα από το Τριφύλλι.

Την εφετινή σεζόν, ο αρχηγός των "κιτρίνων" έχει 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τέσσερα γκολ και μία ασίστ, ενώ συνολικά τη διετία που αγωνίζεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μετράει πέντε γκολ και δύο ασίστ σε 50 παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει αρκετά την περίπτωση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού με τον οποίο συζητάει για τριετές συμβόλαιο με τις απολαβές για το πρώτο έτος να αγγίζουν τα 220.000 ευρώ. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έχει μιλήσει με τον συμπατριώτη του τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού και είναι απόλυτα θετικός με την προοπτική του Παναθηναϊκού.

Η υπόθεση είναι προχωρημένη και πιθανότατα θα υπογράφουν και τα σχετικά προσύμφωνα μεταξύ Παναθηναϊκού και παίκτη αφού ο παίκτης μένει ελεύθερος και έχει κάθε δικαίωμα να υπογράψει όπου το επιθυμεί.

Ο Ρόκα κινείται ταχύτατα με φόντο το καλοκαίρι.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω