Τα πάνω-κάτω θέλει να φέρει ο Παναθηναϊκός.

Το «τριφύλλι» υποδέχεται τον ΠΑΟΚ απόψε στο ΟΑΚΑ, με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (20:00, Cosmote Sport 1).

Στο «πράσινο» στρατόπεδο υπάρχει πίστη πως μπορεί να ανατραπεί το εις βάρος τους 2-0 του πρώτου αγώνα της Τούμπας.

Ο Γιώργος Δώνης, όσο και οι παίκτες του, πιστεύουν στη μεγάλη ανατροπή και ο Έλληνας τεχνικός έχει δουλέψει πολύ προς αυτή την κατεύθυνση με τους συνεργάτες του.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γιόχανσον, Πούγγουρα, Σένκεφελντ και Χατζηθεοδωρίδη. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Κουρμπέλης και ο Χρήστος Δώνης, με τους Χατζηγιοβάνη και Νάγκι στα πλάγια. Ο Ζαχίντ θα είναι στο γνωστό ελεύθερό του ρόλο και ο Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Κολοβός, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Αγιούμπ, Ανουάρ, Νούνες και Καμπετσής.

Εκτός έμεινε ο Ινσούα, καθώς δεν ξεπέρασε το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί και χθες συνέχισε τη θεραπεία του.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω