Αναλυτικά όσα δήλωσε ο χαφ του Παναθηναϊκού:

-Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στον αγώνα με την ΑΕΚ:

«Παίξαμε καλά στον αγώνα με την ΑΕΚ. Απλά πέτυχαν ένα πολύ γρήγορο γκολ και σε ένα ντέρμπι, αυτό μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα, πήραμε την κατοχή της μπάλας, πιέσαμε πολύ τους αντιπάλους μας, είχαμε τις στιγμές μας, όμως η άμυνα της ΑΕΚ ήταν σε πολύ καλή βραδιά συνολικά».

-Για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ και αν είναι το παιχνίδι της χρονιάς:

«Βεβαίως είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας, από τη στιγμή που παίζουμε για να διεκδικήσουμε το εισιτήριο για τους "4" του Κυπέλλου. Έχουμε μεγάλη διάθεση γι’ αυτό το ματς και είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι σ’ αυτό που πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο, για να επιστρέψουμε από το σε βάρος μας σκορ και να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Θα τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε, για να πάμε βήμα-βήμα και να προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, ως τον τελικό...».

-Για το ποια είναι τα «κλειδιά» για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να κυνηγήσει μέχρι τέλους την ανατροπή:

«Το βασικό είναι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να μας στηρίξει με όλη του τη δύναμη από το πρώτο λεπτό. Κι εμείς να "απαντήσουμε" σε όλη αυτή τη στήριξη μέσα στον αγωνιστικό χώρο από τα πρώτα... δευτερόλεπτα της ρεβάνς. Να βγούμε, να τους πιέσουμε πάρα πολύ, να προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, ώστε να μεταφέρουμε περισσότερη πίεση και άγχος στον ΠΑΟΚ».

-Για το τι θα πει στον εαυτό του λίγο πριν μπει μέσα στο γήπεδο:

«Πρώτα απ’ όλα δεν ξέρω αν θα ξεκινήσω στο βασικό σχήμα ή αν θα παίξω στο δεύτερο ημίχρονο. Το σημαντικό ωστόσο, είναι το γκρουπ, όλη η ομάδα. Και ο κάθε ένας από τους συμπαίκτες μου, όλοι μαζί ενωμένοι, είμαστε ικανοί να μπορέσουμε να φέρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

-Για το τι θέλει ένα τέτοιο ματς για να «γυρίσει» (καρδιά, μυαλό, δύναμη, ψυχή;):

«Καταρχάς παίζουμε εντός έδρας και πρέπει να καταθέσουμε όλο το πάθος μας, για να νιώσει κι ο αντίπαλός μας πως θα πάμε μέχρις εσχάτων σε αυτό το παιχνίδι. Θα κάνουμε τον ΠΑΟΚ να νιώσει πως θα πολεμήσουμε για να ανατρέψουμε αυτό το σκορ».

 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω